El meu pas per RICHTER

dilluns, 3 de desembre del 2007

Ja estan aquí!!.


Si senyores i senyors, la maqueta de Richter, es a punt de veure la llum. Podem dir que l'espera ha merescut la pena. Encara que encara faltin uns detalls per polir, el difícil, i per què no dir-lo, l'impossible també, està ja fet. Suposo que tots aquests contratemps sofrits, són deguts als temps que corren per al panorama musical.
Gràcies a la professionalitat de Cesc (enginyer de so) i Hèctor (tècnic de so), s'han solucionat d'una manera molt grata i precisa. Una vegada més, moltes gràcies als dos, per tot l'esforç que heu realitzat sense percebre compensació econòmica alguna, i per tenir tanta fe en aquest projecte.
El cap de setmana passat, vam rebre la visita inesperada d'aquests dos tipus. Que es van presentar sense avisar, en el local d'assaig, amb els màsters de la maqueta vinguts des de Barcelona, déu n'hi do!. Doncs el que s'ha dit, van treure les seves eines i ens van proposar que entre tots, elaboréssim el so que volíem per a la nostra maqueta. I clar, us podeu imaginar... "jo ho vull així, jo ho vull asá", però encara així, es va quedar un so Richter. És a dir, brutal. Aquí us deixo una petita mostra dels temes que componen la maqueta
http://www.myspace.com/richtershit. Aquestes cançons no estan amb la equalització final màster. Simplement les hem penjat en el myspace, per a sortir del pas, doncs la gent ja començava a impacientar-se. Només falta un poc més, aguanteu per favor, moltes gràcies a tod@s els quals heu cregut en nosaltres i ens heu donat suport. A la resta espero veure-us en breu en algun concert de Richter. Gràcies per la vostra paciència.