El meu pas per RICHTER

dilluns, 15 d’octubre del 2007





RICHTER
Amb aquesta foto faré la presentació del grup: començant des del fons, a la bateria Adrián. Seguint de dreta a esquerra: Manuel a la guitarra, Pau com vocalista, Javi com guitarra i Diego al baix.




LOKALOFEST, UN SOMNI FET REALITAT.


Doncs el resultat de l'assistència no va ser l'esperat, setanta persones. La veritat esperàvem una mica més de gent, però el temps i altres causes alienes a l'organització no van acompanyar.

Encara que per a ser la primera vegada que organitzem un festival, no ens podem queixar. Doncs amb l'equip que teníem, els quatre grups sonàvem de luxe. Molt millor que en el Coyote, us ho puc assegurar. I el resultat global, encara que perdéssim pasta, va ser satisfactori. Doncs amb el que ha sobrat, anem a tenir beguda fins a nadal jejejeejejjeje. En fi, ho vam passar bé tod@s els assistents i participants en aquest esdeveniment. Com prova us deixo una foto de Pau, el vocal de RICHTER, estripant-se la gola infectada de metàstasi. Per cert Pau, una herba impressionant...creC que es trova entre tòxica i radioactiva.
Buffff!!!!!!!! fieeeehta, fiehta. Tots borratxos per allà...quina vergonya! Moltes gràcies a TOTS/AS per fer possible el festival. Gràcies per venir a la nostra casa a tots els quals van vindre, es notava que ho estàveu passant de puta mare. Gràcies a tots els grups i djs que vau actuar, on hi ha professionalitat les coses es fan bé i això es va vore clarament.
Em vaig a la piltra, us volem.

PER CERT QUE SE M'OBLIDAVA, DIVENDRES QUE VE 19 D'OCTUBRE, PROPERA ACTUACIÓ DE RICHTER A ALCOI. FAREM UN CONCERTET AL HOBBY, UN PUB O AIXÒ CREC. COMPARTIREM CARTELL, ESCENARI, EQUIP, SALIVA, SUOR, LLÀGRIMES I FLUIDS DE TOT TIPUS AMB ELS MEMBRES DEL GRUP ÉVOLAH.

AQUEST ACTE COMENÇARÀ SOBRE LES 23:00 DE LA NIT, EN EL LLOC ASSENYALAT, SIGUEU PUNTUALS, DONCS L'ALCALDE ÉS DEL PARTIT POPULAR. ÉS A DIR, QUE MOLTA GRÁCIA NO LI FARÀ TROBAR-SE UN GRUP DE CABELLUTS SOLT PELS CARRERS D'ALCOI.

SI, SI, JA HO SÉ, NO TINC ENCARA EL CARTELL. A VEURE SI HO PUC TENIR COM MÉS AVIAT MILLOR, DE TOTES MANERES, US ESPEREM A TOT/ES ALLÀ.






VIDEOTECA
Açí trobareu videos dels diferents concerts que RICHTER vagi realitzant. A més, cada setmana, posarem un video d'alguns grups que ens influencien musicalment. GAUDIU-LOS.


VIDEO RICHTER.


VIDEO SLIPKNOT - wait and bleed-
Aquesta setmana el vídeo d'influències li toca al grup nord-americà (*Iowa), *SLIPKNOT. El vídeo escollit a estat el de *Wait *and *Bleed. Aquest tema forma part del seu primer disc editat a Espanya, encara que en EUA va anar el seu segon àlbum. Sense més preàmbuls us deixo que ho gaudiu.


MÉS XIMPLERIES, AQUESTA SETMANA: BJÖRK.






8 comentaris:

huGO!!! ha dit...

Carta abierta al sr. presidente:
Soy J.Losantos, bueno ocultaré mi identidad, Jimenez L. Quisiera expresarle mi más profunda indignación ante la aparición de gentuza como este tal Cristobal, que toca en un grupo...como lo diria...en un grupo heavy!!!Dios nos asista. El país necesita savia nueva estamos hartos ya de piojosos, bebedores compulsivos de cervezas y que incluso...bueno...como lo diria...es algo muy fuerte. Hacen una serie de prácticas depravadas como introducir su musculo masculino, el que sirve para orinar, en la boca de la mujer, lo más sagrado del mundo!!!Y menean sus cabezas llenas de pelos al ritmo de melodias traidas del más alla. Lo tengo claro, yo y mis compañeros de COPErativa iremos a su proximo concierto a enseñarles la palabra verdadera y sana, el catecismo de la vida, la justicia, la verdad. Arriba España coño!!!Heavys morid bajo el yugo de la verdad!Viva la COPE!Viva la libertad!Franco, Franco!!! (ui perdón, esto se me ha escapado) yo soy de la palabra rara esa, como se llama, democracia?

Anònim ha dit...

Escolti senyor Garrafone, el divendres aniré a fer-li una visiteta a Alcoi.A veure a què sona el grup aquest.

I després uns cubatetes, què has de fer honor al teu nom.

sUko ha dit...

El valenciano me mata por lo demas, bien!

AngelilloO ha dit...

Garrafone! Siempre que me siento contigo en clase me acabo partiendo. Como controlamos los diptongos , triptongos e hiatos j0j0j0. Nos vemos locaza.

albert ha dit...

k bueno el testimooonio de bjork. Agregame a la lista de bloggeros, y pasate por el mio k no te he visto el pelo por ahi, el poco kt keda pelao, jeje. Un abrazo, y k kede claro k invitado estas

Skiz0o ha dit...

hey suenan de puta madre, la cancion esta genial, lus punteos de la guitarras inmejorables...buen grupo si, a ver si todas las canciones mantienen el mismo nivel o mas

Miren García ha dit...

bones cançonetes!!!una mica fosc el blog pero molt bé,salut!!

Anònim ha dit...

excelente blog te felicito
SEX VIDEOS PORNOS DE COLEGIALAS VIRGENES